Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Stigbergsliden 7

Kontor, 290 m2, Göteborg, Masthugget

Kontorslokal med fantastisk utsikt över hamninloppet. Stora öppna ytor med ett härligt ljusinsläpp.

Kontorslokal med fantastisk utsikt över hamninloppet. Stora öppna ytor med ett härligt ljusinsläpp. Öppet kontor med flera konferensrum.

50 m till kollektivtrafik och promenadavstånd till Linné som har ett stort utbud av restauranger, caféer och service.

Omgivning

Masthugget ligger i stadsdelsområdet Linnéstaden i Göteborg, ett område som ingår i Göteborgsregionens tillväxtstrategi. Här byggs en ny stadsdel med egen unik identitet som kommer innebära 1200 lägenheter samt tillkommande handel, kontor och verksamheter.

I Masthugget sitter man nära Göta älv och i närheten av många av Göteborgs viktiga trafikleder. Ett stenkast bort ligger Järntorget, knutpunkten som är väl trafikerad av allmänna kommunikationer med täta avgångar.

I Masthugget finns mängder av restauranger och caféer inom gångavstånd. Här finns också all tänkbar service såsom matbutiker, vårdcentral, gym, shopping och mer.
Masthugget gränsar till Slottsskogen, perfekt för trevliga lunchpromenader.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Adam Wilson
+46 31 382 07 00
uthyrninggbg@savills.se


Utvalda lokaler från Savills Sweden AB Göteborg i Masthugget


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning