Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Slakthusgatan 6

Övrigt, 200 - 600 m2, Göteborg, Slakthuset

Nu finns det lediga kontorslokaler på 200-600 kvm i Slakthuset. Lokalerna ligger på tre våningsplan. Här finns även möjlighet till showroom på plan 1.

Omgivning

Slakthuset ligger intill knutpunkten Gamlestads torg och Marieholmsleden. I närheten flyter både Göta Älv och Säveån förbi.

Kommunikationer

Närmsta hållplats är knutpunkten Gamlestads torg. Här passerar spårvagnarna 4, 6, 7, 8, 9 och 11. Även bussar och tåg går förbi hållplatsen. I Slakthuset finns också parkeringsmöjligheter. I anslutning till området ligger både Marieholmsleden och Gamlestadsvägen.

Service

Det finns flera restauranger i Slakthuset och ett stenkast bort ligger Gamlestads torg med restauranger, caféer, bageri, gym och vårdcentral. På kort promenadavstånd finns också SKF:s lokaler och centrala gator i Gamlestaden med butiker, restauranger, caféer och annan service.

Vägbeskrivning

Tillsammans med flera andra fastighetsägare har Higab inlett ett arbete med att utveckla Slakthuset till en värdeskapande del av ett växande Göteborg. Målet är en destination som är långsiktigt hållbar och attraktiv för människor att besöka och med en egen identitet grundad i områdets historia och DNA – mat och matproduktion.


Kontakta annonsör
Annika Janson
031-368 53 55Kontakt

Annika Janson Annika Janson
031-368 53 55

Fler lokaler för kontakt


Higab

Läs mer om Higab och deras 16 lediga lokaler

www.higab.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 302107

HigabHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning