Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Norra Hamngatan 8-10

Övrigt, 92 m2, Göteborg, Nordstan

Till den lediga lokalen söker vi en hyresgäst med pop up-verksamhet (ej café/restaurang).

När Göteborgs grundades, för snart 400 år sedan, låg stadens centrum här i Västra Nordstan. I området hittar du i dag några av stadens äldsta och mest anrika byggnader. Från Kronhuset & Kronhusbodarna, Börsen och Rådhuset, till Sahlgrenska Huset och Ostindiska Huset.

Huset på Norra Hamngatan byggdes för 350 år sedan och är ett av Göteborgs äldsta. Det går under namnet "Radheska Huset" och här låg ursprungligen krogen "Kronan", som drevs av källarmästaren Bryngel Radhe. Sedan dess har huset använts som tull- och packhus, kontor och butikslokal.

Som en del av Göteborgs 400-årsjubileum har Higab inlett ett omfattande utvecklingsarbete av stadsdelen Västra Nordstan utifrån hållbarhet, innovation och tradition. Har du en verksamhet som stämmer in på det, eller söker du efter en pop up-lokal i historisk miljö? Hör av dig i så fall!

Omgivning

Huset ligger på Norra Hamngatan längs med Stora Hamnkanalen och bredvid Göteborgs stadsmuseum.

Planlösning

Lokalen är 92 kvm, ligger i gatuplan och har vackra välvda tak från 1600-talet. Toalett ligger inte i anslutning till lokalen.

Kommunikationer

Närmsta hållplatser är Stenpiren, Domkyrkan och knutpunkten Brunnsparken. Det går också bra att ta sig med bil till platsen och det finns parkeringsmöjligheter i köpcentret Nordstan som ligger ett stenkast härifrån.

Service

Det finns flera restauranger och caféer i Västra Nordstan. På kort promenadavstånd ligger också köpcentret Nordstan och centrala gatustråk som Kungsgatan, Västra Hamngatan och Magasinsgatan.


Kontakta annonsör
Anette Persson
031-368 53 17
anette.persson@higab.se


Kontakt

Anette Persson Anette Persson
031-368 53 17

anette.persson@higab.se

Fler lokaler för kontakt


Higab

Läs mer om Higab och deras 14 lediga lokaler

www.higab.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 296534

Higab

Utvalda lokaler från Higab i Nordstan

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning