Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Lilla Waterloogatan 10

Övrigt, 400 m2, Göteborg, Gamlestaden

Kreativa verksamheter, gärna m. inriktning på mat & dryck, sökes till Slakthuset i Gamlestaden. Lokalerna är fördelade på olika ytor fr. 100-400 kvm.

Omgivning

Slakthuset ligger intill knutpunkten Gamlestads torg och Marieholmsleden. I närheten flyter både Göta Älv och Säveån förbi.

Kommunikationer

Närmsta hållplats är knutpunkten Gamlestads torg. Här passerar spårvagnarna 4, 6, 7, 8, 9 och 11. Även bussar och tåg går förbi hållplatsen. I Slakthusområdet finns också parkeringsmöjligheter. I anslutning till området ligger både Marieholmsleden och Gamlestadsvägen.

Service

Det finns flera restauranger i Slakthusområdet och ett stenkast bort ligger Gamlestads torg med restauranger, caféer, bageri, gym och vårdcentral. På kort promenadavstånd finns också SKF:s lokaler och centrala gator i Gamlestaden med butiker, restauranger, caféer och annan service.

Vägbeskrivning

Tillsammans med flera andra fastighetsägare har Higab inlett ett arbete med att utveckla Slakthusområdet till en värdeskapande del av ett växande Göteborg. Målet är en destination som är långsiktigt hållbar och attraktiv för människor att besöka och med en egen identitet grundad i områdets historia och DNA – mat och matproduktion.


Kontakta annonsör
Midhat Pehlivanovic
031-368 53 30
Midhat.Pehlivanovic@higab.se


Kontakt

Midhat Pehlivanovic Midhat Pehlivanovic
031-368 53 30

Midhat.Pehlivanovic@higab.se

Fler lokaler för kontakt


Higab

Läs mer om Higab och deras 18 lediga lokaler

www.higab.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 299200

Higab

Utvalda lokaler från Higab i Gamlestaden

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning