Karl Johansgatan 152

Övrigt, 636 - 1511 m2, Göteborg

Tillfälle att hyra en kombilokal utöver det vanliga
OM LOKALEN
Här erbjuds en lokal utöver det vanliga. En stor och öppen lageryta med tillgång till inlastning via lastkaj, lagerdelen har fint ljusinläpp dels via det stora takfönstret men också via flertalet fönster mot gatan. Angränsade ytor innehåller två omklädningsrum med duschar och WC. Här erbjuds också några kontorsrum, mötesrum samt ett mindre pentry, dessa ytor nås även direkt via huvudentrén till fastigheten. Via interntrappan tar man sig upp till entresol planet där man möts av en stor pausyta med plats för både lunch- och lounge-häng, samt pentry och ett mötesrum. Lokalen kan slås samman med angränsande lokal och blir totalt 1 511 kvm, vardera yta är 636 respektive 875 kvm.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och visning.

FASTIGHETSINFORMATION
Mölnlycke Sytråds gamla sytrådsfabrik från 1934 ligger utmed Karl Johansgatan mittemot det idylliska Klippan Kulturreservat i stadsdelen Majorna. Fastigheten består av två våningar och inrymmer kontor, lager, ett 80-tal förråd, restaurang och ett träningscenter. En välkänd blandfastighet belägen i utkanten av centrala Göteborg.

KOMMUNIKATIONER
Till fastigheten tar du dig enkelt med bil eller buss/spårvagn.

-Närmsta busshållplats är Orustgatan ca 300 m

-Närmsta spårvagnshållplats är Vagnhallen Majorna ca 300 m

-Parkering finns invid fastigheten.

OMGIVNING OCH OMGIVNING
Fastigheten ligger omgiven av bostäder, där nya kvarteret Fixfabriken vuxit fram i samklang med befintlig bebyggelse. Ett stenkast bort från Klippans Kultur och restaurangliv, med fina promenadstråk längs älven. I området finns flera fina grönområden.

NÄRSERVICE
Inom en radie av ca 300-500 m finns flertalet restauranger, Växtverket som är en trevlig trädgårdshandel, Systembolaget mm. samt Friskis & Svettis som finns i fastigheten.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
073-077 47 89
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler