Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Importgatan 10

Övrigt, 2275 m2, Göteborg, Hisingen

Funktionell industri/lagerlokal med lastkaj och kontorsdel i bra läge i anslutning till E6 och nära

Tillgängliga ytor för lager och industri om ca 1993 m² med en takhöjd på ca 6-7 m, tre portar och två lastkajer. Tillhörande kontordel om ca 282 m² i två plan. Kontoret innehåller både öppna ytor, kontorsrum och konferensrum. Här finns även omklädningsrum för både dam och herr samt pentry och flera WC.

En mycket tillgänglig fastighet på välkänd adress i Hisings Backa precis intill Stigs Center med all dess service. I närområdet finns allt ifrån hotell till verkstäder. Några minuter bort ligger Ikea och Bäckebol köpcenter.


Slutförandet av Marieholmstunneln, som planeras vara klart under året 2020, kommer att öka tillgängligheten till området med enklare access till både E45 och E20.


Välkommen att boka visning.

En blandfastighet innehållande kontor, kontorshotell, lager, restaurang och ett 50 - tal miniförråd. En mycket tillgänglig fastighet på välkänd adress. Stigs Center med all dess service. I närområdet finns bensinmackar, biltvätt och verkstäder. Nära till Ikea och Bäckebol köpcenter.

Flera olika branscher sitter i fastigheten ihop med ett mindre kontorshotell och restaurang. Miniförråd som är lämpliga både för privatpersonen och det mindre företaget. Dessa är lättillgängliga och nås dygnet runt, 7 dagar i veckan. Bra säkerhet. Fjärrvärme och 3 våningar.

Omgivning

Fastigheten är belägen precis bakom Stigs Center, ett stenkast från motorvägen. Nära till både Göteborg och Kungälv.

Kommunikationer

Hit tar du dig lättast med bil eller buss.


Kontakta annonsör
Camilla Berglund

camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i HisingenLiknande lediga lokaler i Hisingen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning