Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Bergfotsgatan 4

Övrigt, 1800 m2, Göteborg, Mölndal

Öppna och ljusa lokaler med flexibel planlösning. Mycket god ventilation med kyla. Öppen kontorsyta, passande för kontor alt. finmekanisk verksamhet. En del av lokalen har tidigare använts som labb. Lokalerna är belägna i två plan om ca 1765 kvm respektive ca 500 kvm. Port finns på plan 2 och möjlighet till att bygga port finns på plan 1. Lokalen anpassas efter hyresgästens eventuella önskemål.

Omgivning

Fastigheten har ett attraktivt läge med absolut närhet till E6/E20. Till Göteborgs centrum är det cirka 7 km och till Mölndals centrum cirka 2 km. Omgivande bebyggelse utgörs i huvudsak av både kontors- och industrifastigheter. I Södra Porten finns en mix av utvecklings-, tillverknings- och teknikföretag och präglas av innovation och entreprenörskap. I och med fastighetens fina läge längs E6:an möjliggörs ett väldigt bra skyltläge för hyresgästen.

Kommunikationer

Kommunikationsläget är mycket bra med snabb och enkel åtkomst till E6:an från Fastigheten och i förlängningen Landvetter flygplats. Det tar cirka tio minuter att nå Göteborgs centrum med bil. De kollektiva förbindelserna utgörs av buss och spårvagn. Busshållplatsen ligger i direkt anslutning till Fastigheten. Restiden till Mölndals centrum är cirka fyra minuter och till Göteborgs Centralstation cirka 20 minuter. Spårvagn finns på andra sidan motorvägen med en promenadväg kring tio minuter.

Service

Området ligger i anslutning till Lackarebäcks Naturskyddsområde. I området finns ett antal restauranger och en friskvårdsanläggning.


Kontakta annonsör
Johan Ågren

johan.agren@hemfosa.se


Utvalda lokaler från Hemfosa Fastigheter AB i Mölndal

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning