Skolgången 17

Övrigt, 1000 - 6000 m2, Gävle

Högkvalitativa produktionsytor med tillhörande kontor! Produktionsytorna har c:a 3,5 m till undertak och lämpar sig mycket bra för enklare tillverkning. Kontorsytor finns i anslutning till produktionsytorna. Representativ entré till lokalen med konferensrum.
Lasthus med 3 portar.
Byggnaden är sprinklad.
Byggnadernas utformning ger stora möjligheter till anpassning, ytornas användning kan förändras allt efter intressenters nuvarande och framtida behov.
Byggnaden har idag hyresgäster som bl.a. Gavlegårdarna, Actic Gym, Setra Trävaror, Samhall och Byggnadsautomation.Fastigheten ligger ca 2 km söder om Gävle centrum direkt vid E4:ans södra infart till Gävle. Det är lätt att komma till fastigheten då det finns infart på tre sidor av fastigheten från angränsande vägnät.

Omgivning

Det finns restauranger, livsmedelsaffär och aktiv handel i området. 10 min till Hemlingby Friluftsområde med löpspår, slalombacke och lunchrestaurang. Actic Gym är hyresgäst i byggnaden och erbjuder både gym och pass.

Kommunikationer

Bussförbindelse i direkt anslutning, med hållplatser på två sidor om fastigheten. 5 min med cykel till Gävle City med cykel som kan lånas från vår cykelpool. Goda parkeringsmöjligheten för lättare tillgänlighet för både gäster och personal.

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Kontakta Annonsör

Joakim Delin
026 - 12 32 81
Joakim.Delin@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB

Liknande lediga lokaler