Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Skolgången 17

Övrigt, 1000 - 6000 m2, Gävle, Hemsta

Högkvalitativa produktionsytor i Hemsta företagspark i Gävle.

Högkvalitativa produktionsytor samt lager. Samtliga produktionsytor har ESD golv. Produktionsytorna har ca: 3,5 m till undertak.

Byggnadernas utformning ger stora möjligheter till anpassning, ytornas användning kan förändras allt efter intressenters nuvarande och framtida behov. Inre skalskydd runt egna lokaler anpassas enligt överenskommelse.

Byggnaden har idag hyresgäster som bla. Inresol och Byggnadsautomation.

Omgivning

Det finns restauranger, livsmedelsaffär och aktiv handel i området. 10 min till Hemlingby Friluftsområde med löpspår och slalombacke.

Kommunikationer

Bussförbindelse i direkt anslutning till fastigheten, finns hållplatser på två sidor om fastigheten. Cykelbana direkt till Gävle Centrum. Goda parkeringsmöjligheten för lättare tillgänlighet för både gäster och personal.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.


Kontakta annonsör
Terese Bergqvist
026123281
terese.bergqvist@fastpartner.se


Fastpartner AB

Utvalda lokaler från Fastpartner AB i HemstaLiknande lediga lokaler i Hemsta

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning