Rynningsgatan 8

Övrigt, 1158 m2, Gävle

En utmärkt lokal för den verksamhet som söker ett bra affärsläge på attraktiva Hemsta i Gävle! Fastigheten har ett bra skyltläge mot vältrafikerad led och är omgiven av ett stort antal verksamheter som drar mycket människor till området. Lokalen är ca: 1 100kvm och går att anpassa efter behov. Det finns mark runt byggnaden som delvis är inhängnad samt markytor för såväl personal som besöksparkering. Carport och kallgarage finns på inhängnad yta. Bra in - och urlastningsmöjligheter.

Omgivning

Hemsta är en stadsdel i Gävle med stor potential och mycket spännande på gång! Här samsas villakvarter och bostadsrätter med ett sprudlande företagsliv! På en liten yta finns ett stort antal verksamheter - från matvaruhandel och restauranger till verkstadsföretag, aktiv handel, lager och allt där emellan.

Kommunikationer

Läget är alldeles invid Gävles södra infart från E4 och E16, strax söder om stadens centrala del. Flera busslinjer stannar i direkt anslutning till fastigheten. Goda parkeringsmöjligheter samt gång - och cykelbanor som tar dig till Gävle City på 10-20 minuter.

Service

Det finns aktiv handel och flera restauranger i området. Närhet till gym samt Hemlingby friluftsområde.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Visa stor karta
Kontakta annonsör
Terese Bergqvist
026123281
terese.bergqvist@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB