Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Landins väg 7

Övrigt, 370 m2, Örebro, Mosås

Ljus och trevlig lokal i fin fastighet nära Mariebergs handelsplats. Passande för kontor, utbildning och lättare produktion.

Här finns möjligheter att hyra ett eget våningsplan i denna fina byggnad från 1948. Lokalen är anpassad för den utbildningsverksamhet som pågått men är mycket väl lämpad även för andra verksamheter i nuvarande utformning.

Våningsplanet erbjuder bland annat utbildningssalar, konferensrum och kontor i varierande rumsstorlekar. Genomgående för lokalen är de tidstypiska detaljerna som den generösa takhöjden och de tilltagna fönsterytorna.

Det finns också omklädningsytor med dusch och förvaringsskåp.

Bashyran är 210 000 kr/år exklusive moms, men inklusive uppvärmning, vatten och fastighetsskatt. Hyresgästen tecknar separat elavtal. Lokalen hyrs ut i andra hand eller via överlåtelse från befintlig hyresgäst. Hyresavtalet löper till 2021-08-31.

Omgående tilllträde är möjligt.

Ytterligare möjlighet till ytterligare lager finns i anslutning till lokalen och nås via hiss. Exempelvis passar lokalen bra för kontor, utbildning och även lättare produktion är möjlig.

Parkering finns.

Vid intresse är ni välkommen att kontakta oss för en visning.

Omgivning

Örebro är Sveriges 6e största stad sett till antal invånare som under 2018 bestod av 153 367 personer. Trenden med en ökande befolkning har på gått under längre och enligt prognos kommer befolkningen att öka ytterligare med ca 25226 invånare under perioden 2018 - 2028, från 153 367 till 178 593 personer.

Staden är känd för sin vackra stadskärna, framförallt omgivningen kring slottet är en av höjdpunkterna. En stor del av stadens bebyggelse består av 3-4 våningshus från sekelskiftet och strax där efter. I city finns ett brett utbud av butiker och restauranger tillsammans med bland annat Bern arena som erbjuder både idrott och övriga evenemang.

Härliga parker och promenadstråk finns längs med Svartån för rekreation. För den som tar sig lite längre från staden ligger populära friluftsområdet Kilsbergen där många aktiverar sig under helger och ledigheter.

De största företagen i regionen är bland andra Atlas Copco, Green Cargo AB, Humana Assistans AB samt Saab Dynamics AB.

Örebro är beläget nästan mitt emellan Stockholm och Göteborg vilket gör det strategiskt beläget för lager och logistikverksamheter. Detta framgår väldigt tydligt då många stora företag har sina centrallager placerade runt omkring staden. De två stora europavägar E20 och E18 passerar staden.

Kommunikationer

Bil Från Örebro tar bilresan till Stockholm ca 2h och Göteborg nås på ca 3h. Från Landins väg 7 är det ca 10 km till stadskärnan.

Buss Linje 1 går precis utanför lokalen och trafikeras busshållplatsen flera gånger i timmen dagtid.

Tåg Det finns två tågstationer i staden, Örebro centralstation samt Örebro södra.

Flyg Örebro flygplats är en internationell flygplats belägen cirka 12 kilometer väster om Örebro, med terminal ca 2 km söder om E18.

Service

I närområdet finns en pizzeria (Pizza Garden), i övrigt är servicenivån låg precis runt lokalen. Inom ca 3 km nås handelsområdet Marieberg där utbudet är desto större. Här finns både restauranger, matbutiker och dagligvaruhandel.

Kontakta annonsör
Niklas Norlin

niklas.norlin@nordicpm.se


Nordic PMHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning