Dokument

Plan 4 - Märsta 16.3
Plan 3 - Märsta 16.3

Maskingatan 3

Övrigt, 400 m2, Stockholm, Arlandastad

Lokalen har en bra planlösning med stora öppna ytor som kompletteras med kontorsrum. Här finns det trevlig områden för möten. Det finns flera olika ingångar till lokalen och det finns goda möjligheter till en extern och intern del.Kontorsfastighet beläggen mitt i Arlandastad. Fastigheten har lättare lager i markplan och kontor i 3 våningar. Det finns hissar och trapphus. Det är 2 ingångar.

Omgivning

Brista industriområde i Arlandastad ligger längs väg 263, mellan E4 och Märsta centrum. Området präglas av företagande och här finns företrädesvis företag inom lager och logistik, lättare industri och produktion. Bland andra är exempelvis DHL, UPS, Ahlsell och Securitas verksamma här. I området finns även yrkesbutiker, som glasmästeri, elektronik, måleributiker m.m. Här finns också ett hotell, ett par restauranger samt en JYSK-butik. Endast någon minut bort, vid E4 i öster, ligger Eurostop Arlanda med butiker, restauranger, och service. Här återfinns även Motortown, som är en fullserviceanläggning inom fordonsindustrin. Och någon minut åt andra hållet ligger Märsta Centrum, med all service man kan önska.Parkeringsplats. Går att hyra.

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten, som ligger endast någon minut från E4-avfarten Arlandastad/Märsta/Eurostop. Med bil tar det ca 12 minuter till Upplands Väsby, 20 minuter till Uppsala, samt 30 minuter till Stockholms city. Buss 571 går mellan Märsta Centrum och Eurostop, med hållplats Industrigatan omedelbart utanför fastigheten. Under morgnar och eftermiddagar har bussen god turtäthet, med fyra avgångar/timme, och resan till Märsta station tar bara fem minuter. Från Märsta station går även buss 583, som går mellan Märsta och Arlanda. Från Märsta station går pendeltågen via bl.a. Rosersberg och Upplands Väsby mot Stockholms central och vidare söderut mot Södertälje. Till Stockholm tar resan cirka 40 minuter. Även Uppsalapendeln stannar vid Märsta, och med den tar man sig till Uppsala på 17 minuter och till Stockholm på 21 minuter.

Service

I Brista industriområde finns det ett par restauranger (thairestaurang och värdshus), två hotell, golfhall, JYSK-butik, Mekonomen, Bosch Car Service bilhandlare, samt yrkesbutiker Ahlsell som glasmästeri, elektronik, måleributiker m.m. I omrdået ligger en stor OKQ8-bensinstation och det finns även en St1-station. Närheten till Eurostop köpcenter, vid E4 endast någon minut bort, ger smidig tillgång till all service man kan tänkas behöva. Här finns butiker som ICA Maxi H&M, Kappahl, Dressman, Eurosko, Lindex, Stadium Outlet, Blomsterlandet, Arken Zoo, Scandinavian Furniture, Kicks, m.fl. Mat finns i form av Euro Krog & Mc Donalds, samt service i form av hårsalong, Quality Airport Hotel, Statoil, Apotek Hjärtat, kemtvätt, Arbetsförmedlingen m.m. I Märsta centrum, även det någon minut bort, finns bibliotek, en stor fräsch Willy:s livsmedel, systembolag, bank, apotek, skönhetsvård och ett 30-tal övriga butiker, caféer och restauranger med både lunchservering och kvällsöppet.

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Kontakta Annonsör

Andreas Ågren
08-562 517 25
Andreas.Ågren@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB i Arlandastad

Liknande lediga lokaler i Arlandastad